Gratis Harman Kardon speaker bij Samsung Galaxy S9 (Plus)

De Galaxy S9 zou volgens velen het beste Android-toestel van 2018 worden. De verkoop valt echter enigszins tegen en daarom kunt u nu een gratis Harman Kardon speaker krijgen bij aanschaf van de Samsung Galaxy S9 (Plus). Profiteer snel van deze actie, want de actie loopt slechts tot en met 1 juli.

Gratis Harman Kardon speaker

De waarde van deze gratis Harman Kardon speaker ligt op maar liefst 229 euro. Dat is een aanzienlijk bedrag om zomaar even ‘gratis’ weg te geven, toch? Helaas vallen de verkoopcijfers echter nog flink tegen voor de Zuid-Koreaanse fabrikant. Er is wel een vereiste voor deze actie. U dient de smartphone namelijk te bestellen bij een van de grotere namen. Daar vallen onder: de Mediamarkt, BCC en Coolblue. Ook alle grote providers bieden de actie aan. Hierbij kunt u denken aan Vodafone, Tele2 en KPN. De actie geldt van 7 mei tot met 1 juli.

> De goedkoopste S9 telefoon (vergelijken)

Hoe werkt het?

Zodra u het toestel heeft besteld, ontvangt u een speciale actiecode. Met behulp van deze actiecode kunt u uw aankoop registeren op een tijdelijke actiesite van Samsung. Vervolgens zult u de Harman Kardon speaker binnen enkele weken ontvangen. U heeft tot uiterlijk 16 juli 2018 om uw aankoop te registeren.

Harman Kardon speaker: draadloos met bluetooth

Deze Harman Kardon speaker is een chic model. De adviesprijs is maar liefst 229 euro. U kunt het model niet alleen aansluiten op het stopcontact, maar tevens kan het model draadloos gebruikt worden. Ook biedt de speaker de mogelijkheid om er meerdere smartphones op aan te sluiten. Dat betekent dat meerdere smartphones nummers toe kunnen voegen aan de afspeellijst. Dat is natuurlijk wel erg uniek. Afgelopen jaar heeft Samsung het bedrijf Harman Kardon overgenomen. Daarmee is het een cadeautje uit eigen zak voor de smartphonefabrikant.

Verkoopcijfers Samsung Galaxy S9 (Plus)

Volgens velen zou de Samsung Galaxy S9 (Plus) de beste Android-smartphone van 2018 worden. Echter blijkt dat nog niet helemaal uit de verkoopcijfers. Circa twee maanden geleden werd deze smartphone op de markt gebracht: toentertijd nog voor een adviesprijs van 849 euro. Bij sommige winkels kunt u de smartphone nu al bestellen voor minder van 700 euro. Daarmee is de smartphone binnen twee maanden tijd al aanzienlijk in prijs gedaald. Met behulp van een prijsverlaging én een gratis Harman Kardon speaker hoopt het bedrijf toch meer exemplaren te verkopen. Profiteer snel van de actie, want deze is slechts geldig van 7 mei tot met 1 juli.

> Kies nu direct voor het goedkoopste telefoonabonnement via Goedkoopste.net!

Plaats een reactie

elf + 19 =