Sim only is het alternatief! Vergelijk sim only aanbiedingen!

sim only alternatiefHeb je onlangs een aanbieding van je telecomprovider gekregen om je abonnement te verlengen? En krijg je daar dan ook een gratis telefoon bij? Dat is altijd een mooi moment. Lekker shoppen naar een gave telefoon. Wie wil dat nou niet? Nou, daar zijn er genoeg van. Genoeg mensen hoeven geen nieuwe telefoon. Die willen alleen goedkoper kunnen bellen.

Door over te stappen op sim only kunt u minder gaan betalen voor evenveel belminuten. Internet? Ook internetten kan net zo snel en gemakkelijk als met een normaal abonnement. Sim only is eigenlijk gewoon hetzelfde als ieder ander abonnement. Alleen krijgt u geen gratis telefoon bij een sim only abonnement. Dat is voordelig, want omdat de telecomprovider geen kosten hoeft te maken aan een dure telefoon, kunnen ze u extra voordeel geven in de vorm van lagere bel en internet tarieven. Zodoende hebben al meer dan 50% van alle bellers een sim only abonnement!

U hebt net als met gewone abonnementen keuze uit verschillende aanbieders. Alle aanbieders en hun aanbiedingen kunt u gemakkelijk en snel vergelijken. Zo vind u gemakkelijk en snel het goedkoopste sim only pakket dat het beste aansluit op uw situatie en uw persoonlijke voorkeuren!

Plaats een reactie

16 + negentien =