Vergelijk de Beste iPhone s6 aanbiedingen

iphone-6sDe nieuwe iPhone 6s is de opvolger van de iPhone 6. De telefoon is zeer populair en er zijn duizenden verkooppunten. Op Goedkoopste.net vindt u de goedkoopste aanbieders van de iphones6. De prijzen en kortingen kunt u snel en simpel vergelijken met onze prijsvergelijker. Bovendien profiteert u via Goedkoopste.net altijd van extra kortingen en actie aanbiedingen. Hierdoor kunt u altijd meer geld besparen op uw bel en internet kosten.


De nieuwe iphone 6s is te krijgen in de kleuren: Space Grey, Silver, Goud en Rosé goud. Ook is de telefoon verkrijgbaar met verschillende opslagcapaciteiten: 16GB, 32 GB, 64 GB, en 128 GB. De grotere opslagcapaciteiten zijn enorm handig voor mensen die meer opslag willen. De prijs bij de introductie van de telefoon is nu €699. Dus net als de vorige iPhones.

De iPhone 6s is in twee formaten uitgebracht waarvan één met een 4.7 inch beeldscherm en een nog grotere variantie met een beeldscherm van maar liefst 5.5 inch. De grotere variant is bovendien voorzien van saffierglas dat bijna niet te beschadigen is. Het scherm zal dus een veel langere levensduur hebben dan de andere iphone 6s varianten. De belangrijkste verbetering aan de iPhone 6s is dat het beeldscherm reageert op drukgevoeligheid. Deze functie zorgt ervoor dat de de iPhone kan onderscheiden hoe iemand een tik op het scherm geeft en of het een harde druk is, of juiste een zachte druk. Dit noemt Apple Force Touch. Een 12 megapixel camera en aan de achterkant en een extra 5 megapixel camera op de voorkant moeten zorgen voor scherpe selfies.

Plaats een reactie

4 × vier =