Goedkoopste alles in 1

Op zoek naar goedkoopste alles in 1 pakket? Zoek niet verder, want u kunt direct gebruik maken van onze handige vergelijkingstool. Met behulp van deze handige rekentool kunt u gemakkelijk en snel diverse aanbieders met elkaar vergelijken. Dan kunt u genieten van razendsnel internet, stabiele telefonie en leuke tv-zenders. Gebruik de onderstaande vergelijkingstool en start snel met het zoeken naar het goedkoopste alles in 1.


Waarom alles in 1 pakket?

Het goedkoopste alles in 1 pakket vinden doet u niet zomaar. Er zijn namelijk verschillende redenen waarom u hiervoor zou kiezen. Door de jaren heen zijn er steeds meer diensten bijgekomen. In eerste instantie was er alleen telefonie, maar later kwam er ook internet en digitale televisie bij. Telecomaanbieders bieden deze diensten aan en willen ook graag dat consumenten alle diensten bij hen afnemen. Daarom willen de verschillende aanbieders u ook wel een fikse korting aanbieden. Het loont dus om alle diensten af te sluiten bij dezelfde aanbieder.

Eenvoudig communiceren

Als u het goedkoopste alles in 1 pakket afsluit bij een bepaalde aanbieder, kunt u altijd gemakkelijk communiceren met hen. Indien er zich problemen voordoen met één van de diensten, hoeft u niet na te denken over wie u moet bellen. Problemen met internet, tv of telefonie kunnen worden opgelost door dezelfde aanbieder. Bovendien ontvangt u alles netjes op één factuur en dat is handig voor uw eigen administratie.

Goedkoopste alles in 1 pakket met extra’s

Als u al jarenlang bij dezelfde telecomaanbieder zit, is de kans groot dat u te veel betaalt of veel extra’s misloopt. Aanbieders doen er namelijk alles aan om nieuwe klanten te werven met hoge kortingen in de eerste maanden of leuke welkomstcadeaus, zoals een tablet. Als u een contract afsluit voor een jaar, kunt u dus ieder jaar weer genieten van deze fijne extra’s. Zit u al langer dan een jaar bij een bepaalde aanbieder? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk een contract voor onbepaalde duur en kunt u gemakkelijk overstappen naar een nieuwe aanbieder. Dan kunt u genieten van vele extra’s en dat ook nog voor een lagere prijs.

Kiezen voor de juiste snelheid

Met behulp van de vergelijkingstool kunt u bekijken welke internetsnelheden er beschikbaar zijn op uw woonadres. Nu zult u nog moeten bepalen welk internetpakket het beste bij u past. Maakt u veel gebruik van het internet? Dan kunt u waarschijnlijk het beste kiezen voor een internetpakket met een hoge snelheid. Maakt u maar af en toe gebruik van het internet en streamt of downloadt u niet vaak? Dan kunt u wellicht kiezen voor een lager pakketje, van ongeveer 50 Mbit/s.

Als u met meerdere personen gebruik maakt van het internet, is een pakket vanaf 100 Mbit/s aangeraden. Als veel mensen gebruik maken in huis van Netflix en Spotify, is een pakket van 150 Mbit/s een aanrader. Indien u voor het allersnelste wilt gaan, kunt u kiezen voor glazvezelinternet. Dat behoort zeker niet tot het goedkoopste alles in 1 pakket, maar het is wel razendsnel. U kunt zelfs net zo snel uploaden als downloaden en dat is uniek aan dat pakket.

De juiste aanbieder

Soms wilt u alleen kiezen voor een bepaalde aanbieder, omdat u in dat geval extra korting krijgt op een andere dienst. Zo is het goedkoopste alles in 1 pakket voor u niet altijd de allergoedkoopste. Heeft u bijvoorbeeld een Vodafone-abonnement voor uw smartphone? Via Ziggo krijgt u dan vele extra’s. Heeft u een KPN-abonnement op uw smartphone? Ook dan krijgt u weer extra’s met uw KPN alles in 1 pakket. Kies daarom niet altijd blindelings voor prijs, maar bekijk ook de vele extra’s waar u gebruik van kunt maken in combinatie met abonnementen. Bij sommige aanbieders krijgt u ook gratis interactieve televisie of kunt u genieten van gratis extra zenders, zoals bijvoorbeeld Fox Sports.

Hoeveel kan ik besparen met het goedkoopste alles in 1 pakket?

Goedkoopste alles in 1 pakket

Het is afhankelijk van uw persoonlijke situatie hoeveel geld u precies kunt besparen. Echter kan dat bedrag wel oplopen tot maar liefst 200 euro per jaar. Met dat geld kunt u weer andere leuke dingen doen, zoals het boeken van een korte vakantie. Ook een dagje weg met het hele gezin behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Zo zijn er talloze andere dingen die u kunt doen met geld dat u bespaart. Het is in ieder geval beter besteed dan bij uw huidige telecomaanbieder.

Hoe werkt overstappen?

Overstappen naar het goedkoopste alles in 1 pakket is ontzettend gemakkelijk. U hoeft hiervoor alleen maar uw postcode en huisnummer in te voeren, in de handige vergelijkingstool. Vervolgens ontvangt u direct een overzicht met de goedkoopste aanbieders. Als u de overstapt wilt maken, kunt u gemakkelijk klikken op de oranje knop. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de website van de aanbieder en kunt u direct uw nieuwe contract ondertekenen. Binnen 14 dagen ontvangt u dan uw spullen en kunt u het installeren. In sommige gevallen zegt u huidige aanbieder uw oude abonnement op, zodat u nooit iets dubbel betaalt en optimaal kan genieten van de hoge kortingen bij uw nieuwe aanbieder.

Wettelijke bedenktermijn bij het goedkoopste alles in 1 pakket

Heeft u het goedkoopste alles in 1 pakket afgesloten, maar twijfelt u toch nog over uw keuze? U heeft altijd nog de wettelijke bedenktermijn van 14 kalenderdagen. Als u binnen dit termijn van de overeenkomst wilt afzien, kunt u uw bestelling nog kosteloos annuleren.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het goedkoopste alles in 1 pakket? U kunt altijd contact opnemen met de klantenservice van Goedkoopste.net. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur en helpen u graag met al uw vragen. We geven hierbij altijd betrouwbaar en onafhankelijk advies op basis van uw persoonlijke situatie. Stuur uw vraag zo specifiek mogelijk door en wij geven u een uitgebreid antwoord.