Goedkoopste gasleverancier

Steeds meer mensen zijn op zoek naar de goedkoopste gasleverancier om te kunnen besparen op hun maandelijkse gaskosten. Dat kan zomaar een paar tientjes per maand schelen, wat jaarlijks al snel oploopt tot in de honderden euro’s.

De gaskosten zijn onderdeel van de maandelijkse energierekening waar elk huishouden mee te maken heeft. We hebben eigenlijk allemaal wel gas nodig, een paar uitzonderingen daar gelaten natuurlijk. Kookt u graag of staat u graag onder de douche? Deze bezigheden zorgen ervoor dat uw gaskosten hoger worden. U kunt uw gaskosten lager maken door minder lang te douchen, maar ook door uw verwarming een graadje lager te zetten. Zo kunt u zonder te kiezen voor een goedkopere gasleverancier toch uw gasrekening laten dalen.

Gaskosten

U kunt uw gaskosten verlagen door te kiezen voor de goedkoopste gasleverancier. Welke dat precies is, is afhankelijk van hoeveel gas u verbruikt. Veel mensen denken dat de goedkoopste gasleverancier voor ieder huishouden hetzelfde is. Maar dat is niet het geval. In Nederland, maar ook in veel andere landen is de gasprijs opgebouwd met verschillende kosten. De regionale toeslag, ook wel regiotoeslag of transportkosten genoemd per regio verschillend. Hoe verder u vanaf de gasbron woont waarvandaan het gas getransporteerd moet worden hoe hoger de toeslag en dat zorgt ervoor dat de gasprijzen per regio verschillend zijn.

Gastarieven

Behalve dat de gasprijzen per regio verschillen, verschillen ze ook per gasleverancier. Het is dus zaak dat u goed kijkt naar de gastarieven die de gasleveranciers hanteren. Want daar zit namelijk het verschil.

Gasprijzen vergelijken

De beste manier om te besparen is nog altijd vergelijken. Want door te vergelijken komt u te weten welke keuze u het beste kunt maken. U kunt met onze vergelijker gemakkelijk en snel alle gaskosten berekenen. Daarna kunt u alle gasprijzen vergelijken. Hebt u eenmaal de goedkoopste gasleverancier gevonden, dan kunt u direct overstappen en dus direct besparen.

Plaats een reactie

2 × 3 =