Goedkoopste sim only abonnement afsluiten zonder toestel

Heeft u al een goed toestel, maar wilt u nog een bijpassend telefoonabonnement? Met behulp van onze handige vergelijkingstool kunt u direct op zoek naar het goedkoopste sim only abonnement. Gebruik de verschillende filters om te filteren op uw behoeften. Zo kunt u onder andere het aantal minuten of aantal data instellen, zodat u alleen een overzicht krijgt van de artikelen die u wilt zien. Vind de goedkoopste sim only deal!


sim only abonnement uitkiezen

Het goedkoopste sim only abonnement uitkiezen. Dat kan handig zijn voor als u al een goede smartphone heeft óf als u deze los aanschaft. In verschillende gevallen is het veel voordeliger om een toestel los te kopen. U ontvangt in dat geval namelijk ook geen BKR-registratie. Per 1 mei 2017 moeten telecomaanbieders namelijk deze informatie doorgeven aan de Stichting BKR. Bij ieder leenbedrag boven 250 euro, ontvangt u een BKR-registratie. In feite leent u uw telefoon ook, omdat het op afbetaling wordt afbetaald. Consumenten worden hiervan op de hoogte gesteld door telecomaanbieders. In maandelijkse termijnen betalen, betekent dat u krediet afneemt. Wilt u geen BKR-registratie? U kunt uw toestel in dat geval los kopen en in één keer voldoen. Een BKR-registratie ontvangt u alleen bij een abonnement waar het toestel bij inzit. De andere voorwaarde is dat het toestelbedrag hoger moet zijn dan 250 euro. De meeste smartphones zijn wel duurder dan dat bedrag.

Wat zijn de voordelen?

Het grootste voordeel is simpel: het is véél goedkoper dan een abonnement met toestel. U bespaart gemakkelijk op uw maandlasten en heeft meer voor hetzelfde geld. Een ander belangrijk voordeel is, is dat u geen BKR-registratie ontvangt. Dat kan nuttig zijn, indien u bijvoorbeeld een huis wilt kopen of een andere lening wilt afsluiten. Hoe meer van deze registraties u heeft, hoe moeilijker het wordt om een nieuwe lening af te sluiten. Het zou ontzettend vervelend zijn als u geen huis kunt kopen, omdat u een smartphone in het bezit heeft. Hypotheekverstrekkers worden steeds strenger met hun eisen en daarom is het verstandig om BKR-registraties zoveel mogelijk te vermijden.

Filteren op data en minuten (verbruik)

Als u op zoek gaat naar het goedkoopste sim only abonnement, kunt u van te voren al bekijken wat voor u belangrijk is. Belt u veel naar vrienden, familie of misschien wel klanten? Dan kunt u het beste kiezen voor veel minuten of zelfs onbeperkte minuten. Belt u niet zo vaak, maar gebruikt u wel veel internet? Dan kunt u beter kiezen voor een sim only abonnement met veel data. U kunt in dat geval veel video’s bekijken op Facebook, veel foto’s uploaden op Instagram en uw verhaal op Snapchat continu up-to-date houden. Belt u veel, maar gebruikt u ook veel internet? Kies dan voor een sim only abonnement waarbij u van beide veel heeft.

In sommige gevallen kunt u uw abonnement later ook nog verhogen. Mocht u toch te weinig hebben aan uw huidige MB’s of belminuten, dan kunt u dat later nog verhogen. Andersom werkt dit vaak niet: uw sim only abonnement kan helaas vaak niet naar beneden, om zo de kosten te verminderen. Bekijk daarvoor de voorwaarden van de telecomaanbieder.

Een contractduur uitkiezen

Als u op zoek gaat naar het goedkoopste sim only abonnement, zult u ook moeten kiezen tussen een contractduur. Daarbij is het altijd verstandig om te kijken naar de conditie van uw huidige toestel. Gaat het toestel nog twee jaar mee en heeft u een goede aanbieding gevonden met een contract voor twee jaar? Dan kunt u dit sim only abonnement prima kiezen. Vaak krijgt u extra korting als u voor meerdere jaren een sim only abonnement afsluit. Als uw toestel niet meer zolang meegaat, kunt u wellicht kiezen voor een kortere periode. Als uw smartphone dan defect raakt na een jaar, kunt u weer een nieuw abonnement uitkiezen (eventueel met een smartphone). Die keuze laten we graag aan u over.

Provider of netwerk

Vind jij een bepaalde provider of netwerk goed? Dan loont het soms om alleen te kijken naar deze aanbiedingen. In sommige gevallen kiest u namelijk niet altijd voor het goedkoopste sim only abonnement. Klantenservice of een bepaald netwerk kan namelijk ook meespelen in de uiteindelijke keuze. Sommige providers hebben bijvoorbeeld overal 4G-dekking, terwijl andere providers dat in bepaalde regio’s niet hebben. Het is in ieder geval fijn om wel 4G-dekking te hebben in uw woonplaats. Daarom kiezen sommige mensen wel of niet voor een bepaalde telecomaanbieder. Wilt u alleen bepaalde telecomaanbieders in het overzicht zien? Vink deze opties dan aan bij de filters.

Goedkoopste sim only abonnement vergelijken

goedkoopste sim only abonnement

Op zoek naar het goedkoopte sim only abonnement? Onze handige vergelijkingstool toont altijd een overzicht van de meest actuele prijzen. Iedere dag wordt de rekentool ge-update, zodat u altijd een overzicht heeft van de verschillende aanbiedingen. De vergelijkingstool werkt bovendien onafhankelijk: geen enkele provider wordt voorgetrokken. Het maakt voor ons dan ook niet uit of u kiest voor provider A of B. Voor ons is het belangrijk dat u een sim only abonnement kiest die bij u past.

Bedenktermijn

Heeft u een sim only abonnement afgesloten, maar wilt u eigenlijk toch voor iets anders kiezen? Dan heeft u nog 14 dagen wettelijke bedenktermijn. Binnen deze termijn kunt u uw bestelling nog kosteloos annuleren. Het product mag echter niet gebruikt zijn en moet nog in de fabrieksverpakking zitten. Retourneer producten altijd goed verpakt terug naar de telecomaanbieder. Dit geldt zowel voor een online bestelling als voor een telefonische bestelling.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het vergelijken van een sim only abonnement? Stuur ons gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. We geven altijd onafhankelijk en betrouwbaar advies op basis van uw persoonlijk situatie.