Goedkoopste zorgverzekering

Vul uw gegevens in en vind de goedkoopste zorgverzekering!

De goedkoopste zorgverzekering vinden

Bent u op zoek naar de goedkoopste zorgverzekering? Dan bent u bij Goedkoopste.net zeker op het juiste adres. Met onze zorgvergelijker kunt u snel en simpel de zorgpremie van de beschikbare zorgverzekeringen berekenen en direct zien bij welke zorgverzekeraar u moet zijn om zo goed mogelijk verzekerd te zijn. Of het nu gaat om de goedkoopste zorgverzekering of de beste zorgverzekering. Goedkoopste.net zet de zorgpremies van de beschikbare zorgverzekeringen overzichtelijk op een rij.

Wat is een zorgverzekering

De zorgverzekering is een verzekering voor de kosten van uw medische zorg. Hiermee kunt u de kosten dekken voor ziekte, ongevallen en andere daaruit voortvloeiende kosten. Iedereen in Nederland is verplicht om een basis zorgverzekering af te sluiten. Maar omdat de basisverzekering niet alles kunt u aanvullende dekkingen apart afnemen om kosten die niet gedekt worden uit het basispakket.

Hoe wij zorgverzekeringen vergelijken

Om de vergelijking voor zorgverzekeringen te kunnen maken, vragen wij u enkele selecties te maken. Die gegevens gebruikt DSC Finance om te bepalen welke zorgverzekeringen overeenkomen met uw selectiecriteria. De zorgverzekeringen hebben allemaal de door jou gekozen dekkingen. Het is mogelijk dat de zorgverzekeringen op andere punten van elkaar verschillen. Daarop zijn de zorgverzekeringen niet vergeleken. Alle zorgverzekeringen waarvoor wij bemiddelen tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: prijs, (vrijwillig) eigen risico, vrije zorgkeuze, dekking voor: tandarts, orthodontie, fysiotherapie, kraamzorg, brillen en lenzen, alternatieve geneeswijzen, medicijnen en vaccinaties. De pakketten en prijzen die getoond worden gelden voor nieuwe klanten. Omdat niet iedere verzekeraar eenzelfde vergoedingsstructuur hanteert zijn wij, om de pakketten objectief naast elkaar te kunnen zetten, genoodzaakt sommige zaken gelijk te trekken. Sommige verzekeraars vergoeden bijvoorbeeld een bepaald aantal behandelingen, waar anderen een bedrag vergoeden.

  • Vrije zorgkeuze: Met beperkte vrije zorgkeuze kan voor bepaalde specialistische zorg kan alleen terecht bij een beperkt aantal aanbieders. Dit betreft een naturapolis. Bij gedeeltelijke vrije zorgkeuze kan je terecht bij alle gecontracteerde zorginstellingen. Dit betreft een naturapolis. Met vrije zorgkeuze kunt u terecht bij alle zorgaanbieders. Dit betreft een restitutiepolis.
  • Tandarts: Dit is het percentage en het bedrag dat maximaal wordt vergoed. Kies je b.v. voor 75% | 250, dan krijg je als de rekening hoger is dan 250 euro, 75% van de 250 euro (dus 187,50) vergoed.
  • Orthodontie: Dit betreft over het algemeen de dekking tot 18 jaar. Hier wordt de minimum vergoeding per jaar getoond.
  • Fysiotherapie: Hier valt ook oefen- en manuele therapie onder. Zorgverzekeringen worden vergeleken op aantal behandelingen. Als de zorgverzekeraar geld uitkeert hebben we een bedrag van 27 euro per behandeling aangehouden. Dit zijn het minimum aantal behandelingen dat u volledig vergoed krijgt.
  • Kraamzorg: Dekking van o.a. kraampakket, vergoeding eigen bijdrage kraamzorg, couveusenazorg, of aanvullende of uitgestelde kraamzorg.
  • Alternatieve geneeswijzen: Hier wordt de minimum vergoeding per jaar getoond.
  • Bril en lenzen: Hier wordt de minimum vergoeding per jaar getoond.
  • Medicijnen: Dit betreft de vergoeding voor niet geregistreerde medicijnen die niet door de basisverzekering worden vergoed. Het betreft de minimale vergoeding per jaar.
  • Vaccinaties: Hier wordt de minimum vergoeding per jaar getoond.

Controleer de werkelijke dekking van uw zorgverzekering altijd bij de verzekeraar zelf voordat u een verzekering afsluit. Aan deze vergelijking kan op geen enkele manier rechten worden ontleend. De prijzen op de website van de verzekeraar zijn te allen tijde leidend.